Büyükköy İlkokulu

Belgegeçer : 0464 545 3410
WEB https://buyukkoyilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Büyükköy Merkez Mahallesi Çayeli/Rize
VİZYON : Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmak.
MİSYON : Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, hür ve demokratik düşünen, bilimsel metotlarla eğitilmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip, yaratıcı, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Başarılar

Saatler : 08.30-14.00
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis : Mahalle ve köylerden 9 adet taşımalı öğrenci servisi var. (90 Öğrenci taşımalıdır)
Ulaşım : YARIM SAATTE BİR İLÇE MERKEZİNDEN KALKAN DOLMUŞLAR VE ÖĞRETMEN SERVİSİMİZ MEVCUTTUR.
Yerleşim Yeri : Büyükköy Merkez Mahallesi Şehit Vedat Dilmaç Cad. No:5 Büyükköy Beldesi-ÇAYELİ/RİZE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 12Km
Kontenjan Bilgileri :